Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (4.92 secunde)
Compania de comunicatii RCS-RDS a actionat in instanta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii din cauza unei decizii a acestei Autoritati cu privire la diferendul existent intre cunoscuta firma furnizoare de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa si o societate constanteana din acelasi domeniu de activitate.
Scolite din fondurile europene la foc automat pentru a nu pierde finantarile Uniunii Europene, persoanele care au urmat cursurile de formare specializata destinate viitorilor manageri publici sunt de aproape un an someri.
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. ... Autoritatile locale craiovene ridica din umeri cand vine vorba de ajutarea tinerilor fara locuinte, justificand ca bugetul local nu le permite finantarea de noi case, nici in 2007.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a primit in cursul zilei de vineri vizita unei delegatii compuse din reprezentantii firmei Chaozhou Caida Plate Making Co.
Cu ocazia Zilei Petrolistului, ce se sarbatoreste in fiecare an la data de 8 septembrie, Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal Constanta a sustinut ieri o conferinta de presa la sediul companiei.
Toate acestea se intampla chiar daca firma nu mai are nici o sansa de redresare, lucru rezultat in urma unei analize elaborate de o firma de audit specializata, care a dat verdictul:
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Factoringul reprezinta, in prezent, una dintre afacerile cu cel mai mare potential de dezvoltare de pe piata romaneasca. ... Concret, aceasta afacere consta in cedarea de catre o companie a creditelor comerciale incheiate cu clientii proprii la o banca sau la o societate financiara specializata.
Pentru aceasta, BRM "a depus la 18 ianuarie 2007, la Autoritatea Nationala de Reglementare in dome-niul Energiei (ANRE), solicitarea de a deveni operator pe piata de energie electrica", ne-a declarat Mircea Filipoiu, presedintele institutiei.
La sala de conferinte a Hotelului Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc, vineri, un seminar dedicat informarii reprezentantilor firmelor participante la cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 21-25 februarie a.c., in mai multe locatii din Mamaia, asupra modificarilor legislative, modalitatilor de accesare a fondurilor si a altor noutati ce-i vizeaza pe agentii economici din industria usoara din Romania.
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Se ia o cantitate de cunostinte si experienta in domeniul metalurgiei, se adauga fizicieni si ingineri cat mai bine pregatiti, totul inchegat cu o investitie de 100.000 de euro.
In acest interval, romanii care doresc sa desfasoare activitati profesionale in Austria au nevoie de o autorizatie de munca pentru angajare.
Intr-o societate care urmareste modelele occidentale, un serviciu de consultanta in domeniul resurselor umane facut cu seriozitate, onestitate si calitate a produsului iti poate aduce profit.
Oil Terminal Constanta a incheiat contracte in valoare totala de 31,2 milioane lei cu Rompetrol Rafinare si rafinaria Petrotel- Lukoil Ploiesti, pentru prestari de servicii.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
Numarul falimentelor deschise impotriva unor societati comerciale care aveau ca asociati firme off-shore s-a triplat in ultimii trei ani, potrivit unor date culese de la Ministerul Justitiei de o companie specializata in colectarea creantelor.
 Stagnarile de pret de pe piata imobiliara au fost, în ultimii ani, de scurta durata si totdeauna au fost urmate de scumpiri. Potrivit analistilor imobiliari, preturile au crescut artificial.Cei care doresc sa-si cumpere o locuinta urmaresc evolutia preturilor de la o luna la alta.
Intarirea leului in raport cu euro nu este o surpriza pentru analistii financiari straini. ... East Capital este o societate de administrare a fondurilor deschise de investitii, specializata in pietele est-europene.
E.ON Energie Romania vrea sa cumpere Electrica Serv Moldova si analizeaza posibilitatea producerii de energie din surse eoliene in zona Sucevei. ... "In urma cu o luna, am trimis premierului si ministrului Economiei o scrisoare de intentie prin care ne exprimam interesul de a cumpara Electrica Serv Moldova.
google-analytics.com